Variete-agenda

16 maart 2018 – PIA, back in Scheveningen …… in de Lourdeskerk

Een tribute to Pia Beck, een van de grootste boogiewoogiepianisten uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. En een begrip in Scheveningen waar menigeen voor de ramen van de Vliegende Hollander een vleugje mee wilde pikken. In de rol van Pia Beck: Anke Prevoo. Begeleid door Harm van Sleen (bas) en Andreas Carree (drums).

Vrijdag 16 maart 20.30 uur – Lourdeskerk Scheveningen

Wil je kaartjes kopen? Dan kan hier:

Tickets

Deze voorstelling is de eerste die Scala presenteert in het kader van Feest aan Zee (200 jaar badplaats Scheveningen). Scala richt zich op vier Scheveningse begrippen uit het verleden: Kurhaus Cabaret, Palais de Danse,  Circus Strassburger en De Vliegende Hollander. Het Pia Beck-programma is verbonden met de laatstgenoemde. Bekijk hier de flyer.

De overige voorstellingen, met zo mogelijk een reprise van PIA, back in Scheveningen, zullen in november plaatsvinden m.u.v. een voorproefje op 25 maart.

 

25 maart 2018 – Circus in de Branding …… in de Lourdeskerk

Op 25 maart 2018 zal in de Lourdeskerk een voorproefje van den serie voorstellingen in november worden georganiseerd: meerdere variété-artiesten laten een nummer uit hun repertoire zien. Ook deze voorstelling is in het kader van Feest aan Zee (200 jaar badplaats Scheveningen). Het is verbonden met het oude Scheveningse begrip “Circus Strassburger“.

Het programma zal ingeleid worden door filmverteller Yvo Verschoor die over de oorsprong van het variété vertelt, geïllustreerd met beelden en live-pianomuziek. Verder werken mee: de Haagse humoristische ritmegroep Percossa, Nederlands kampioen manipulatie: de magiër Niek Takens, het prijswinnende duo Juggling Tango met een spectaculaire tango/jongleeract en Familiar Faces, een acrobatische dansgroep die onlangs de BNG Circusprijs 2017 prijs wonnen en jong talent Michael Zandl. In de flyer vind je alle informatie bij elkaar. Het programma zal gepresenteerd worden door Percossa-lid Eric Robillard.

Wil je kaartjes kopen? Dat kan hier:

Tickets

 

Van de foto’s die wij gebruiken proberen we altijd de fotograaf of rechthebbenden te vinden en toestemming te vragen. Ondanks dat wij daar uiterst zorgvuldig mee om proberen te gaan, kan het zijn dat er toch iets of iemand over het hoofd gezien is. Mocht u een foto zien waar u de rechthebbende van bent of kent, neemt u dan contact met ons op.

 

8 april 2018 – RendezVous ….. in The King’s Ballroom

Op 8 april 2018 zal zanger/pianist/presentator Max Douw u voorstellen aan enkele markante artiesten, zoals manipulator Niek Takens (Nederlands Kampioen manipulatie 2017), sopraan en Dolle Diva Francis van Broekhuizen en variété-groep de Wereldbänd, die 19 en 20 maart in de Koninklijke Schouwburg spelen.  U kunt in gesprek met deze artiesten en zij zullen ook voor u optreden. Behalve door Max zal de middag muzikaal aangekleed worden door gezelschappen uit het netwerk van Lucy Zuiderwijk (Hummingbird Music). Op 8 april is dat een duo uit de formatie Balcony Players. Zie hier de flyer.

Deze “zondagmiddag met een glimlach” vindt plaats is de prachtige monumentale zaal van Sociëteit de Vereeniging aan de Kazernestraat 38b, The King’s Ballroom. Aanvang 15.00 uur, einde ca. 17.30 uur. Speciaal voor de middag is een arrangement gemaakt, zodat u voldoende te drinken en eten hebt voor een vaste prijs: € 29,50

Wil je kaartjes kopen? Dat kan hier:

Tickets

trailer van enkele variété-acts


maart 17, 2018

Geen events vandaag!