Variete-agenda

Van de foto’s die wij gebruiken proberen we altijd de fotograaf of rechthebbenden te vinden en toestemming te vragen. Ondanks dat wij daar uiterst zorgvuldig mee om proberen te gaan, kan het zijn dat er toch iets of iemand over het hoofd gezien is. Mocht u een foto zien waar u de rechthebbende van bent of kent, neemt u dan contact met ons op.

 

20 en 21 februari 2020: Släpstick door  Släpstick (20.30 uur)

Scala is buitengewoon trots dat het gelukt is om deze prijswinnende voorstelling nog tweemaal te kunnen vertonen. Eigenlijk is de laatste voorstelling in Nederland al gespeeld, maar op verzoek van Karel de Rooij -die enkele nummers in het programma geregisseerd heeft- is het gelukt het einde van dit programma nog even uit te stellen. Het programma is ook uitermate geschikt voor mensen die geen Nederlands spreken (zie Engelstalige flyer)

Släpstick is niet alleen de naam van het programma, maar is ook de nieuwe naam van de groep die bekend was als De Wëreldbänd. Zie de flyer en koop tickets.

Dit programma wordt u in samenwerking met SMS (Stichting Marketing Scheveningen) aangeboden

23 februari 2020: Magie aan Zee door de Amsterdam Magic Show (15.30 uur)

Na een succesvol (Engelstalig) optreden van dit gezelschap goochelaars van de Amsterdam Magic Show in oktober, brengen zij nu een Nederlandstalige familievoorstelling. Vanaf 15.00 uur wordt er table magic in de zaal gedaan door meerdere goochelaars, waaronder Holland’s got Talent-finalist Timon Krause. Ondertussen wordt u muzikaal onderhouden door de talentvolle singer-songwriter Babette Zwinkels. Vanaf 15.30 uur wordt u verbaasd, verrast en betoverd met korte solo-optredens van de goochelaars op het podium. Na afloop van de show is er wederom table magic en speelt Babette nog een halfuurtje door. Zie de flyer en koop tickets.

Dit programma wordt u in samenwerking met SMS (Stichting Marketing Scheveningen) aangeboden.

 

 

 

 

Scala kan altijd wel hulp gebruiken, o.a. op het gebied van fondsen- en sponsorwerving maar ook vrijwilligers voor de uitvoering zijn altijd welkom. Interesse? Stuur een email naar scala@scarlet.nl.

 

 

 

trailer van enkele variété-acts


The week's events
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
februari 10, 2020 februari 11, 2020 februari 12, 2020 februari 13, 2020 februari 14, 2020 februari 15, 2020 februari 16, 2020