Variete-agenda

Van de foto’s die wij gebruiken proberen we altijd de fotograaf of rechthebbenden te vinden en toestemming te vragen. Ondanks dat wij daar uiterst zorgvuldig mee om proberen te gaan, kan het zijn dat er toch iets of iemand over het hoofd gezien is. Mocht u een foto zien waar u de rechthebbende van bent of kent, neemt u dan contact met ons op.

1,2,3,4 november 2018: Circus in de Branding

Op 1 t/m 4 november kunt u de voorstelling Circus in de Branding zien in de Lourdeskerk te Scheveningen. Ook deze versie van Circus in de Branding is uitermate geschikt om met het gehele gezin naar toe te gaan! De kaartverkoop gaat via het Zuiderstrandtheater, die ook andere programma’s in november in de Lourdeskerk presenteert onder de naam Club Lourdes aan Zee.

Artiesten die meewerken aan Circus in de Branding: Percossa, TOEAC, Pepijn Gunneweg, Dutch Don’t Dance Division, Niek Takens, David Severins, Cystine Carreon, Kid Colombia en Corpus Acrobatics!

 

8 november 2018: PIA, back in Scheveningen

Vanwege groot succes in maart nu in reprise: PIA, back in Scheveningen. Een hommage aan Pia Beck door een van Nederlands weinige boogie-woogie-pianisten, Anke Prevoo. De kaartverkoop gaat via het Zuiderstrandtheater, die ook andere programma’s in november in de Lourdeskerk presenteert onder de naam Club Lourdes aan Zee.

 

De voorbereidingen zijn gestart! Voor de realisatie kan Scala nog hulp gebruiken, o.a. op het gebied van fondsen- en sponsorwerving maar ook vrijwilligers voor de uitvoering zijn altijd welkom. Interesse? Stuur een email naar scala@scarlet.nl.

 

 

 

trailer van enkele variété-acts


The week's events
maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag
februari 12, 2018 februari 13, 2018 februari 14, 2018 februari 15, 2018 februari 16, 2018 februari 17, 2018 februari 18, 2018